Tuesday, 25 December 2012

Eiffel Tower !


Eiffel Towe ! Owh Aisyah Tak sangka yang aisyah akan jejak kaki ke sini ! dalam angan2 tu aisyah berfikir kalau aisyah kat sana ada Brad Pit ? X lama lgi aisyah akan pergi dekat sini ! Mak Cik aisyah sponser ! bestnya x sbr2 . Yg seronoknya bila dapat shopping dekat sana , macam dalam syurga laa ! macam2 jenama ada ~ antaranya parada , louis Vittoin ! ohh indahnya Duniaa

Aisyah Nak beli barang2 dekat sana untuk bagi dekat kawan2 dekat group Isma Kids Tak sabar rasanya ! Maybe dekat sana aisyah pakai 2 , 3 helai baju sejuk kait ? semestinya Iye ! Sbb time aisyah pergi ICT dekat Shah Alam Selangor , Aisyah Masuk Rumah Salji Or Snow Walk ! Perrh sejuk gila ! Kalah peti ais rumah korang semua !

Dekat Sana aisyah nak pakai spek mata hitam ala-ala Paris Hilton ~ Hihihi , Terlebih perasan lah pulak ! Semangnya siapa yang tak sbr nak pergi ke luar negara yg mempunyai 4 musim ? Hihhihi , Owh dalam entry kali ini , Aisyah nak tanya ade tak yg baru lepas ambik result UPSR & PMR ? Klau ade cerita la dekat aisyah detik2 yng mencemaskan korang tu ? semestinya takut kan ?

Aisyah yakin keputusan korang tu lulus dan cermelang kan ? Aisyah pon lulus juga dalam UPSR !
SPM punya result ? Belum keluar lagi kan ? harap2 kakak2 & abang2 lulus ! Ade sesiapa nak ikut aisyah pergi ?  JOm laaa ! Tpi duit sendiri ! hihihik . Aisyah dah penat tulis Entry ni ! Tangan pon dah lenguh2 . KOrng pon mesti nak baca entry Orng lain jugak kan ? Bye2 !

2 comments:

hafieyzah berry said...

Hahaha , Nice Entry !

Norazzah Afizah said...

kite nak ole2 bole..hehe